Levering

LEVERING

Alle producten worden nieuw in doos bij u thuis geleverd. PostNL of een van haar partners levert de bestelling af tot de voordeur.

Het kan onverhoopt gebeuren dat een van de producten ondanks onze voorzorgsmaatregelen schade oploopt voor of tijdens bezorging. Wij raden aan om bij ontvangst van uw besteling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren.

INDIEN U NIET THUIS BENT

Wanneer u niet thuis bent bij voor een aflevering, kunt u een andere aflevermogelijk dit op voorhand aangeven bij PostNL via onze mail waarin het track en tracenummer staat.

LEVERING BELGIË EN DUITSLAND

Wij leveren ook in België en Duitsland, met PostNL en lokale partnerbedrijven. 

 

BEZORGKOSTEN

BINNEN NEDERLAND

Bestellingen boven € 15,= worden gratis bezorgd door Wormenbakkenwinkel. Tot € 15,- bedragen de bezorgkosten van € 5.75 per bestelling. 

BELGIË EN DUITSLAND

Wormenbakkenwinkel levert ook in België en Duitsland. Bestellingen boven € 15,= worden gratis bezorgd. De bezorgkosten voor België en Duitsland bedragen € 8,50 voor bestellingen tot € 15,-

 

LEVERTIJDEN

Vanaf het moment dat wij de betaling hebben ontvangen (voor 16.00) wordt er normaal de volgende dag verstuurd. Verzendingen naar Belgie en Duitsland duren 1-2 dagen extra.