Retourneren

Voor alle bijna producten die u bij ons koopt heeft u een termijn van 30 dagen waarin u kunt besluiten om het product retour te sturen. Kortere retourtermijnen worden apart aangeveven.

Deze termijn gaat in na het ontvangst nemen van de producten. U dient de producten binnen deze termijn bij ons aan te melden.

Een product mag retour worden gestuurd zonder opgaaf van reden. De retourzending komt voor uw eigen rekening.

De producten moeten onbeschadigd en zover mogelijk in de orginele verpakking geretourneerd worden.

Laat levende wormen svp los in de natuur bij u in de buurt. Deze hoeft u niet te retourneren.

Spelregels

Wanneer u een product retour wilt sturen mag dit nog niet gebruikt zijn en in nieuwstaat retour worden gestuurd. (de wormen vanzelfsprekend niet).

Als u een product retour wilt sturen vragen wij u het retourformulier in te vullen en dit binnen 14 dagen na ontvangst te mailen naar info@wormenbakkenwinkel.nl /.be. Wij sturen dan binnen drie werkdagen de instructies voor het retourzenden toe. Binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van het product storten wij uw aankoopbedrag terug.

Voor het retourneren van producten binnen 30 dagen gelden de volgende voorwaarden:

Terugbetaling van het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele kosten van het toesturen aan u vinden zo spoedig mogelijk plaats en uiterlijk binnen 14 dagen.
Kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.
Producten dienen compleet en in de originele staat te worden geretourneerd.
Bij producten welke beschadigd of niet compleet zijn, wordt waardevermindering in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.
Eventuele schade welke ontstaat tijdens het retour zenden aan Wormenbakkenwinkel zijn voor verantwoording en rekening van de klant (advies is verzekerd verzenden).
Eventuele meegeleverde montagematerialen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, origineel verpakt te zijn.
Het product moet voorzien zijn van de originele handleidingen en u hoeft niet de meegeleverde wormen terug te sturen, laat deze svp los in de natuur!
Het product moet, indien redelijkerwijs mogelijk te zijn voorzien van de originele verpakking, welke wel geopend mag zijn geweest.

Na de zichttermijn is het niet meer mogelijk de producten te retourneren, tenzij de producten defect raken tijdens de garantieperiode. Dan kunt u aanspraak maken op de geldende garantie van het betreffende product. Kijk hier welke garantie van toepassing is op uw product.